Monday, October 7, 2013

Set Bersalin dan Rawatan Selepas Bersalin

Kepakaran Kak Iss ialah penjagaan selepas bersalin berlokasi di Petaling Jaya, Selangor.
Berapa ramai yang ingin mencari orang yang boleh menjaga selepas bersalin untuk ibu dan bayi. Berapa ramai ingin kembali seperti keadaan anak dara dan sebelum bersalin.
Tahukah anda selepas kelahiran anak kedua amat susah mendapatkan kembali bentuk badan seperti anak dara jika kita tidak menjaga dan berpantang dengan betul?


Rawatan lepas bersalin Kak Iss 016-9488055
Kak Iss yang berbaju hijau dalam akhbar media hiburan Sept 2005
Salun di petaling jaya
Menyediakan rawatan lepas bersalin atau set bersalin

Rawatan lepas bersalin Kak Iss 016-9488055


Pengalamannya lebih 10 tahun dalam penjagaan selepas bersalin,  set bersalin menjamin anda mendapat khidmat yang terbaik . Dia juga boleh membuat jamu sendiri. Rawatan Lepas Bersalin di Selangor / Kuala Lumpur

Jamu traditional Kak Iss 016-9488055

Jamu traditional Kak Iss 016-9488055

Kepakaran Kak Iss menyediakan dan membuat rawatan khusus untuk wanita yang ingin menjaga kesihatan secara tradisional supaya sihat, cantik dan anggun.

Secara Rawatan Lepas Bersalin di Selangor / Kuala Lumpur spesifiknya adalah membantu penjagaan wanita dan bayi selepas bersalin hingga habis pantang meliputi
- Set bersalin
- Rawatan traditional
- Lulur badan
- Tungku Batu
- Tangas 
- steam bath
- rawatan bersalin
- urut betulkan rahim untuk yang ingin mendapatkan zuriat
- whitening scrub
- masker payudara
- masker badan

Antara pelanggan tetap Kak Iss ialah isteri Awie

Tahukah anda dari info seorang rakan yang bekerja di syarikat yang meluluskan claim insurans syarikat Australia. Dia memberitahu berdasarkan pengalaman melihat jenis penyakit yang orang Australia claim melalui insurans, kita beruntung ada rawatan tradisional seperti ini kerana di Eropah sangat ramai wanita yang kena penyakit rahim jatuh hingga terkeluar dia hadapan atau belakang. Terpaksa dibuang jika tidak akan menyebabkan kematian.

Ia dipanggil servics elapse atau rahim jatuh kerana mereka tidak menjaga pantang atau selalu mengangkat barang berat hingga jatuh rahim. Doktor tidak urut betulkan rahim melainkan melakukan pembedahan. Orang putih selalunya tidak mengamalkan pantang, selepas bersalin tiga hari dah keluar membeli-belah menolak troli berat.

Secara ideal, setiap kali period kita patut betulkan balik kedudukan rahim. Ketika period, rahim wanita akan ke bawah, kemudian patutnya akan naik sendiri. Namun wanita zaman sekarang, dengan gaya hidup, stress dan pemakanan, menurut Kak Iss seringkali rahim itu tidak kuat untuk kembali naik selepas period.

Jadi untuk wanita yang menghadapi masalah ini, disarankan berurut dengan yang pakar spesifik pada urutan rahim atau rawatan selepas bersalin. Tidak sama dengan urutan spa atau urutan badan yang biasa. Selalunya hanya mak bidan dan perawat selepas bersalin seperti kak Iss.

Jika ingin penjagaan selepas bersalin, set bersalin, berurut atau mendapatkan jamu istimewa kak iss tanpa pengawet sila hubungi Kak Iss 016-9488055.

Rumahnya di Seksyen 51A Petaling Jaya, sebelah lebuhraya persekutuan hanya 20 minit dari Kuala Lumpur dan 15 minit dari Puchong, Shah Alam atau Damansara. Tak perlu pergi jauh-jauh.

Gambar  terkini Kak Iss bersama suaminya


Mari kita dapatkan Rawatan Lepas Bersalin di Selangor / Kuala Lumpur
Set bersalin

No comments:

Post a Comment